Kam umístit Váš nový trezor? Klidně i do kuchyně!

29.06.2014 22:43

Ochrana našeho majetku a cenností je pro každého velice důležitá. Všichni si chceme chránit to, na čem nám záleží a k čemu jsme si za dlouhá léta vytvořili určitý vztah. Vždy nemusí jít jen o peníze či drahý majetek. Bezpečnostní trezory můžeme využít i na zdánlivě laciné věci, které pro nás ovšem mají nevyčíslitelnou hodnotu. Pokud bychom přišli o něco, na co máme krásné a dlouholeté vzpomínky, velice by nás to zasáhlo. Trezory a sejfy nás však od této nepříjemné události mohou spolehlivě uchránit a my budeme usínat v klidu a pohodě. Nabídka trezorů a sejfů je tak široká, že si z ní vybere opravdu každý. Náš tým etrezory.cz je Vám tu plně k dispozici!

Nábytkový sejf ZSL

Vestavěný trezor v kuchyňské lince

Trezory má možná většina z nás zafixované jako obrovské stokilové monstrum, které je nevzhledně osamoceno v šedé místnosti. Toto se ovšem netýká případu, kdy si pořizujeme nový trezor do nábytku, klidně přímo i do kuchyně, tedy do místnosti, kterou obýváme nejvíce. Do kuchyňské linky jsou vhodné malé a skladné trezory do výšky 30 cm a nízké váhy okolo 30 kg. Ve skříňce bude trezor perfektně uschován, nebude nikomu na očích a nebude Vám kazit ani luxusně zařízený interiér. Pokud máte v oblibě malé či velké kuchyně nebo jste si našli zalíbení v kuchyni rustikální, je to jedno a do každé kuchyně se malý trezor vejde, stejně tak jako třeba vestavěná mikrovlnná trouba či zastrčený gril nebo toustovač. Pro úschovu svých cenností si tedy nemusíte pořizovat ani trezor střední velikosti, stačí Vám ten nejmenší, který vše spolehlivě ochrání jako velké trezory. Kam tedy náš trezor umístit, je jen na nás a máme tak nepřeberné možnosti. Naše kuchyně nám však v tomto případě mohou být užitečnými spojenci, jak cennosti v trezoru uschovat co nejšikovněji a na místě, kde by je opravdu nikdo nehledal.

Trezor Tornado na hotovost

Domácí trezor ochrání i Vaše bezkontaktní platební karty!

Pokud Vám až do nedávna přišlo, pořídit si domácí trezor či sejf jako zbytečnost, v dnešní době tomu tak bohužel již není. V bezpečí nejsou ani věci, které máme zdánlivě pod bedlivou kontrolou. Jedná se např. o zneužití informací z naší bezkontaktní platební karty, kterou si běžně vkládáme do kapes. Zloději jsou schopni za chůze k platební kartě přiložit speciální čtečku, která z karty sejme citlivé údaje a následně je zneužije. Pokud se tedy pohybujete ve městě, můžete si k platební kartě pořídit ochranné pouzdro, které si lze lehce objednat. Pokud budete doma, kartu si můžete uložit do trezoru, který ji spolehlivě před čtečkou ochrání.

Nynější vyspělá doba nám tedy někdy ukazuje i svou stinnou stránku, ale pokud budeme zodpovědně připraveni v podobě kvalitního trezoru, žádné nebezpečí nám nehrozí.

Pokud se chcete o pořízení trezoru a jeho umístění poradit s odborníky, neváhejte a obraťte se na náš tým profesionálů etrezory.cz, kteří jsou Vám ochotni kdykoli poradit s výběrem, umístěním i následným namontováním.

 

Trezor Toscana 26 do nábytku